Bel of App ons voor een afspraak
0485 - 32 47 09 of 06 - 120 56 668
of maak uw afspraak online

Cosmedix

Cosmedix: Een gezonde en schitterende huid

Elke huid is even belangrijk en moet worden verzorgd met de zachtste, meest effectieve en luxueuze ingrediënten. Daarom is Cosmedix ontworpen om met universele huidtinten te werken – niet tegen hen. Of je nu worstelt met hyperpigmentatie, donkere kringen onder de ogen, acne, roodheid, gevoelige huid, fijne lijntjes en rimpels of uitdroging – onze producten leveren echte resultaten zonder harde bijwerkingen.

Vanaf het begin begon COSMEDIX® met een eenvoudige belofte: om maximale resultaten te leveren met verminderde irritatie. Vroeger hadden professionals en consumenten minder keuzes. Natuurlijke producten ruiken en voelden lekker maar konden de huid niet verbeteren en de tegenhangers waren vaak agressief en irriterend. COSMEDIX® heeft dat veranderd. Door het gebruiken van een revolutionair zuiveringsproces, genaamd Chiral Correction afkomstig uit de medicijn wereld, heeft de cosmeceutische pionier een manier gevonden om de meest krachtige ingredienten uit de natuur te gebruiken in de meest hoge concentraties. Dit alles om echt te kunnen veranderen – zonder de irritatie die consumenten verwachten. Chiraal correcte skincare is een game changer, maar we gaan nog een stap verder. COSMEDIX® blijft de toekomst van professionele skincare vormgeven door vier hoofdpijlers: slimmere exfoliatie, skin matrix support, betere botanische ingrediënten en uiteraard de chirale correctie voor productprestatie op het hoogste niveau. Het is ook geen verassing dat COSMEDIX® de nummer 1 keuze is voor huidverbetering door schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten wereldwijd. 

Cosmedix werkt dus met hoog geconcentreerde werkzame stoffen. En vooral Vit. A is een werkzame stof waar de huid rustig en opbouwend aan moet wennen.

BOTANICALS COSMEDIX 

Gebruikt de hoogste kwaliteit plantaardige ingrediënten en pure essentiële oliën – nooit kunstmatige kleuren of vulstoffen.

SKIN MATRIX SUPPORT

Onze formuleringen worden ondersteund door wetenschap. COSMEDIX producten leveren de bouwstenen voor celverjonging en huidherstel.

CHIRALITEIT

We gebruiken chirale correcte ingrediënten, wat betekent dat onze formules zijn gefilterd om alleen moleculen te bevatten die positief met de huid interageren. 

AFSCHILFERING

Door de dode huidlaag zachtjes te verwijderen, helpen onze producten om de huid te verhelderen, uw poriën te verfijnen en fijne lijnen en rimpels te verminderen.

Wat je op je huid aanbrengt is net zo belangrijk als wat je in je lichaam stopt. Als pioniers in schone huidverzorging, zijn onze producten altijd 100% vrij geweest van agressieve en irriterende ingrediënten zoals parabenen, minerale olie, vaseline, vervuilde PEG’s, natriumlaurylsulfaat, hydrochinon, glycolzuur en kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen. Onze formules zijn nooit op dieren getest en goedgekeurd door de Personal Care Products Council (PCPC) en de FDA. Gezien de gevoeligheid van de huid hebben wij daarom ook stappen in ons systeem.