Bel of App ons voor een afspraak
0485 - 32 47 09 of 06 - 120 56 668
of maak uw afspraak online

Nimue Huidverbetering

Nimue huidverbetering & Anti-aging

Nimue-huidverbetering-anti-agingWanneer u kiest voor een huidverbeterende behandeling van Nimue krijgt u eerst een kennismakingsgesprek en huidanalyse. Hierin wordt aan de hand van uw wensen en huidtype een individueel behandelplan opgesteld. Bij de eerste behandeling gaan we eerst uw huid in balans brengen. Bij een huidprobleem is uw huid immers uit balans. Daarna wordt besproken welke intensieve behandeling uw huid de behandeling daarna nodig heeft.

Met een goede samenwerking tussen u en ons, de behandelingen en producten krijgt u de beste en mooiste resultaten.


NIEUW: Nimue Thermal Detox treatment

Nimue is het eerste huidverbeteringsmerk dat een 4-in-1 peeling met een bruisend en thermosensorisch mechanisme heeft ontwikkeld. Deze verwarmende peeling heeft een diepreinigende werking.
Het reinigt intensief, ontgift, oxygeneert en exfolieert de huid.

Nimue’s Thermal Detox Treatment stimuleert de zintuigen met de rijke zwarte kleur van houtskool, de schuimende/bruisende werking en het verwarmende gevoel dat het op de huid geeft.

De Thermal Detox Peel is zeer geschikt voor het verminderen van grove poriën, onzuiverheden, verstoppingen, een grove huidstructuur en een doffe teint. Maar ook de eventuele fijne lijntjes en rimpeltjes worden tijdens deze behandeling aangepakt. Deze unieke peeling geeft direct uw huid een gezonde uitstraling

De Thermal Detox Treatment is te boeken in drie varianten:
Nimue Thermal Detox Flash treatment   | 45 minuten  |   Intensieve peeling & epileren
– Nimue Thermal Detox Full treatment      | 60 minuten |   Intensieve peeling, epileren, luxe instituutmasker & massage decolleté/nek/schouders
– Nimue Thermal Detox Luxe treatment    | 75 minuten  |  Intensieve peeling, epileren, luxe instituutmasker, massage decollete/nek/schouders & beauty angel

Nimue youth skin treatment

Een korte, maar effectieve behandeling op maat voor het behandelen van de jongere huid. 10-20 jaar

Deze behandeling van 30 minuten van Nimue is een korte behandeling zonder intensieve peeling en is exclusief epileren van de wenkbrauwen.

Nimue core treatment

Een korte, maar effectieve behandeling op maat voor het behandelen van specifieke huidbehoeften met alle essentiële benodigdheden

Deze behandeling is de basisbehandeling van 45 minuten van Nimue en is inclusief epileren van de wenkbrauwen.

Nimue maintenance treatment

Een speciale rustgevende behandeling op maat voor het behandelen van specifieke huidbehoeften met alle essentiële benodigdheden zoals: reiniging, verwijdering van dode huidcellen door middel van intensieve peelingen, milde stoomreiniging en masker voor het bereiken van het ultieme resultaat. Ontwikkeld voor de door de omgevingsfactoren beschadigde, hypergepigmenteerde, problematische of gevoelige huid, als een maandelijks verwen of onderhoudsbehandeling.

Deze behandeling is de basisbehandeling van 60 minuten van Nimue en is inclusief epileren van de wenkbrauwen.

Nimue advanced treatment

Een speciale rustgevende behandeling op maat voor het behandelen van specifieke huidbehoeften met alle essentiële benodigdheden zoals: reiniging, verwijdering van dode huidcellen door middel van intensieve peelingen, milde stoomreiniging, massage en masker voor het bereiken van het ultieme resultaat. Ontwikkeld voor de door de omgevingsfactoren beschadigde, hypergepigmenteerde, problematische of gevoelige huid, als een maandelijks verwen of onderhoudsbehandeling.

Deze behandeling is de basisbehandeling van 75 minuten van Nimue en is inclusief epileren van de wenkbrauwen en massage van nek, decolleté en gezicht.

Nimue boost treatment

Een actieve verjongingsbehandeling, ideaal voor een door externe factoren beschadigde, hypergepigmenteerde, problematische of gevoelige huid. Een potentiele, zachte maar actieve behandeling met een superieur resultaat, die de poriën van de huid verkleint en voor een meer verfijnde, stralende huidtextuur zorgt met een verhoogde elasticiteit en vitaliteit.

Deze behandeling is de basisbehandeling van 75 minuten, inclusief epileren van de wenkbrauwen, massage van decolleté, nek en gezicht en uniek instituut masker.

Nimue hyaluronzuur treatment

3 dimensionale huidverbetering in alle huidlagen met het revolutionaire hyaluronzuur! Bestaat uit 3 soorten hyaluronzuur: klein, groot en gecrosslinkte hyaluronzuur.  Klein moleculair hyaluronzuur dringt in de huid en hydrateert heel sterk, activeert het collageen en is dus anti-aging. Groot moleculair hyaluronzuur werkt later en niet direct. Deze is bedoelt om de huid meer stevigheid en volume te geven. Gecrosslinkte hyaluronzuur vult direct fijne lijntjes en grove poriën op, waardoor u jonger en gladder er uitziet.

Nimue Vitamine C treatment (“summerboost”)

Intensieve, complete vochtbehandeling. De behandeling wordt afgesloten met een luxe instituut masker. Hierin zit een hoge concentratie vitamine c verwerkt wat zorgt voor een optimale hydratatie en wat zorgt voor een stevige huid. Deze behandeling is ideaal voor een vochtarme huid en gaat de eerste tekenen van huidverslapping tegen. De huid voelt lang na uw behandeling heerlijk aan.

Nimue SRC Hyperpigmented skin (pigmentbehandeling)

Pigmentbehandelingen maken pigmentvlekken en ouderdomsvlekken minder zichtbaar. Ook verbeteren ze de structuur van de huid, waardoor de huid weer gaat stralen. Deze intensieve peeling egaliseerd de pigmentvlekken, sproeten en ouderdomsvlekken en verbetert de huidstructuur.  Tevens de ultieme anti-ageing behandeling van Nimue.

Nimue SRC Problematic skin (acnébehandeling)

Acnébehandelingen verwijderen dode huidcellen en verbeteren de celvernieuwing van de huid. De behandeling gaat roodheid tegen en zorgt voor een betere conditie en frissere uitstraling van de huid. Het gaat ontstekingen tegen door de huid zichzelf te laten herstellen en de weerstand te verhogen. Deze actieve peeling, die tevens kalmerend werkt, brengt talgproductie in balans en verbeterd de huidtextuur.

Nimue eye treatment

Speciale oogbehandeling. Activeert de aanmaak van collageen in de huid en voert afvalstoffen af. Intens diepe hydratatie, uitzetting, verstrakking en verkoeling zijn de resultaten van de stoffen die vrijkomen wanneer de hydrogel oplost op de huid.

Deze oog-behandeling is extra te boeken bij een gezichtsbehandeling.


Advanced rejuvenation

Nimue glycolic acid 35% treatment

Een actieve reinigingsbehandeling, bedoelt voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. De glycolpeeling behandeling zorgt voor een geconcentreerde en gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen. Deze behandeling verbetert de textuur en uitstraling van de huid.

Nimue SRC Treatment Enviromentally damaged skin

Een snelle, effectieve en intensieve anti ageing behandeling die de huid peelt en herstructureert zonder irritatie en bijverschijnselen!

  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
  • Versoepeld de huid
  • Verfijnt huidstructuur en maakt poriën fijner
  • Zorgt direct voor een heldere uitstraling
  • Vermindert pigmentschuivingen