Bel of App ons voor een afspraak
0485 - 32 47 09 of 06 - 120 56 668
of maak uw afspraak online

PH Formula Huidverjonging en verbetering

PH Formula: Dé oplossing voor elk huidprobleem

Ph-formula-peeling-huidverjongingHet innovatieve Skin Resurfacing Systeem van pHformula bevat actieve werkstoffen van farmaceutische oorsprong. Deze resurfacing peeling van pHformula werkt diep in het weefsel. De pHformula Pre- en Post producten optimaliseren de resultaten van de behandelingen. pHformula zorgt voor een speciaal op uw huid afgestemde formule waarmee werkstoffen in de huid worden getransporteerd: dit is het herstructureren van de huid.

De unieke combinatie van dermatologische ingrediënten concentreert zich op meerdere huidproblemen:

Aging

 • collageenstimulatie
 • vermindering van rimpels
 • versteviging van de huid

Acne

 • vermindering van talgophoping
 • vermindering van puistjes
 • vermindering van littekens

Hyperpigmentatie

 • egaliseert huidskleur
 • vermindert pigmentvlekken
 • vermindert ouderdomsvlekken

Chronische roodheid

 • vermindering couperose
 • vermindering van rosacea of extreme roodheid

Behandelingen met PH Formula:

A.G.E. Resurfacing

Actieve en effectieve skin resurfacing solutions voor het behandelen van huidveroudering zoals photo-ageing, pigmentveranderingen, een doffe en matte huid en oppervlakkige tot medium diepe expressielijntjes.

De pHformula A.G.E. solutions zijn speciaal geformuleerd als een geavanceerde anti-ageing skin resurfacing behandeling om tekenen van huidveroudering te corrigeren.

 

A.C.N.E.  Resurfacing

De unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E. solutions zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acne zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te genezen.

Het is ontwikkeld om de 4 factoren die acne triggeren op te heffen:

 •  Verhoogde talgproductie
 •  Verhoorning
 •  Aanwezigheid van de acne-bacterie
 • Ontstekingen

 

M.E.L.A.  Resurfacing

De unieke pHformula powerclay formule welke verwerkt is in de M.E.L.A. resurfacing behandelingen is een krachtige behandeling tegen hyperpigmentatie.

De behandeling is speciaal ontwikkeld om het opstapelen van pigment in de opperhuid te verminderen. Het vernietigt op een effectieve wijze de activiteit van het tyrosinase-enzym terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld waardoor de natuurlijke afstoot van pigmentcellen wordt bevordert. Dankzij deze innovatieve en hoogst effectieve werking worden zichtbare resultaten geboekt zonder enige risico.

 

C.R. Resurfacing

Een actieve en effectieve samenstelling voor een compleet herstel van de huid, chronische roodheid en rosacea. Specifiek geformuleerd op basis van een antibacteriële formule om roodheid en ontstekingen te verminderen.

 

E.Y.E. –  B.A.R – N.E.C.K.

Bij deze behandeling wordt er speciaal aandacht besteed voor specifieke probleemgebieden zoals het delicate ooggebied of de zogenaamde barcode rond de mond. De M.E.S.O. glow solution is door de natuurlijke stimulatie van collageen dé remedie voor deze probleemgebieden.

De combinatie van specifieke zuren, retinol, Vitamine C, cyto-stim, THPE en peptiden zorgen voor een wonderbaarlijke behandeling met direct zichtbaar resultaat. De huid is gehydrateerd, stralend en jeugdig!

 

I.N.S.T.A.N.T. LIFT

Deze behandeling geeft de huid een instant lift. Na de behandeling voelt de huid strakker aan en zijn de gezichtscontouren beter gedefinieerd. Bovendien zijn de poriën kleiner en wordt de huidtextuur fijner.  Een ideale opkikker van de huid.

 

V.I.T.A. C Treatment

Maximale concentraties Vitamine C verwerkt in een hoog opneembare formule. Een geavanceerd systeem die de vroege tekenen van huidveroudering en huidbeschadiging grondig aanpakt.

L-ascorbic acid helpt bij het versterken van collageen en elastine in de huid. De behandeling is zeer geschikt voor een huid met zonbeschadiging of pigmentatie. De behandeling kan ondersteunend werken bij het afvoeren van overmatig pigment en draagt bij regelmatig gebruik bij tot een egale huidskleur en een natuurlijke glow.

PH-formula-behandeling