Bel of App ons voor een afspraak
0485 - 32 47 09 of 06 - 120 56 668
of maak uw afspraak online

Specialised rejuvenation

Een huidverjongende en collageenstimulerende behandeling.

microneedlingDe micro-needling roller maakt microscopische kanaaltjes in de huid. Deze kanaaltjes maken het makkelijk om werkstoffen dieper in de huid te brengen. Door de genezing van de kanaaltjes wordt de celdeling bevordert en worden rimpels gereduceerd en de huidstructuur verbeterd. Dit is een veilige en effectieve manier zonder de huid nadelig te beïnvloeden.

Microneedling is één van de weinige manieren die op een effectieve manier de nieuwe aanmaak van collageen stimuleert in ongeveer 6 weken. Microneedling zorgt ervoor dat de huid zich gaat herstructureren, met resultaat op korte termijn.

Wij adviseren u om 3 behandelingen te plannen voor huidverjonging. Met een tussentijd van 4 weken na iedere behandeling. Voor een optimaal resultaat is deze behandeling perfect in combinatie met de Beauty Angel.

De microneedling behandelingen kunnen resulteren in:

  • Een meer gladde en frisse huid
  • Fijnere poriën
  • Minder rimpels en fijne lijntjes
  • Verbetering van de huidstructuur
  • Vermindering van pigmentvlekken
  • Opvulling van (acne)littekens
  • Vervlakking van operatie- of traumatische littekens

Resultaat en bijwerkingen

Het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar. De huid heeft tijd nodig om collageen en elastine aan te maken. Dit proces kan wel een paar maanden duren en vraagt vaak meerdere behandelingen. Collageen verstevigt de huid en elastine maakt de huid soepeler.

Na de behandeling kan de huid er wat rood uitzien. Dit effect kan tot enkele dagen na de behandeling zichtbaar zijn.  U heeft verder geen sociale belemmeringen.

De huid moet enkele weken na de behandeling goed beschermd worden tegen de zon door het aanbrengen van zonnebrandcrème met een hoge spf-factor.