Bel of App ons voor een afspraak
0485 - 32 47 09 of 06 - 120 56 668
of maak uw afspraak online

Zomer aanbiedingen 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ons corona protocol:

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. We kunnen ons voorstellen dat je wil weten hoe dat in zijn werk gaat.

Om de gezondheid en veiligheid van klanten en onze medewerkers te waarborgen werken wij volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen onze salon en de belangrijkste zaken willen we graag met je delen: 

Wat verwachten we van jullie:

 • Verzet je afspraak wanneer je verkouden bent of wanneer iemand binnen je gezin koorts heeft.
 • Kom alleen naar je afspraak.
 • Desinfecteer je handen bij binnenkomst.
 • Betaal zoveel mogelijk met pin.
 • Raak niets aan wat niet nodig is.
 • Blijf niet hangen bij de balie.
 • Houd 1,5 meter afstand van andere mensen in de salon.
 • Wanneer er teveel mensen aanwezig zijn verzoeken we je vriendelijk om even buiten te wachten. Daarom vragen we je ook om op het afgesproken tijdstip aanwezig te zijn in de salon.

Wat kunnen jullie van ons verwachten: 

 • Onze medewerksters zijn alleen aan het werk wanneer zij volledig fit zijn.
 • We wassen en desinfecteren onze handen voor en na iedere behandeling.
 • We werken met handschoenen aan, mondkapjes op en eventueel een spatkap op.
 • Wij maken de vervolgafspraken in de salon en dus niet in de ontvangstruimte, dit om zo veel mogelijk één op één te blijven.
 • Gedurende de dag worden pin, balie en deurklinken continue gedesinfecteerd.
 • We schenken alleen drank in wegwerpbekertjes.
 • Er hangt een plexiglas scherm voor onze balie.

Doordat onze kosten enorm oplopen door alle maatregelen, denk hierbij aan extra desinfectie producten, bij iedere behandeling nieuwe handschoenen, mondkapjes, spatkappen en wegwerp artikelen, vragen we aankomende periode u per bezoek €0,75 extra. Dit zal per behandelbezoek eenmalig erbij worden geteld.

Zodra we al deze maatregelen niet meer nodig hebben, zullen we de €0,75 direct er af halen. We hopen op uw begrip


Een kijkje in de salon

 


 

 

 


Sharon opnieuw in de top 3 van beste schoonheidsspecialistes van Nederland!

impressie-beauty-awards-2018-01

We zijn met het team nog aan het nagenieten van een ongelofelijk geweldige dag op 22 april jongstleden.

Vroeg de dag begonnen met een hele mooie speech van het team waarna we allemaal extra mooi gemaakt werden door elkaar. Wat een teamwork met kappers en schoonheidsspecialistes bij ons in de salon.

Daarna verzamelen bij Sharon thuis in afwachting van een witte Hummer Limousine….. wat een ervaring was dat! Genoten van de muziek en champagne onderweg richting het NBC in Nieuwegein en daarna op de rode loper naar de uitreiking van de Beauty Award 2018.

Wat een spectaculaire, gezellige, maar vooral ook een spannende avond….

Uiteindelijk niet de award gewonnen maar wij zijn oh zo trots dat Sharon gewoon weer opnieuw bij die beste drie schoonheidsspecialistes hoort van Zuid Nederland!

impressie-beauty-awards-2018-02

Sharon is genomineerd voor beste schoonheidsspecialiste van Nederland regio Zuid.

Wat zijn we trots en blij met deze nominatie en wat was het spannend! Sharon zit bij de finalisten voor de felbegeerde vakprijs van de beauty branche en daarmee behoort ze écht tot de top van ons vakgebied!

Afgelopen maanden heeft ze hard gewerkt aan een prachtig portfolio die ze voor 15 november in moest leveren bij de vakjury. Vervolgens heeft ze op vrijdag 5 januari een mystery klant in de salon mogen behandelen. Op maandag 15 januari hebben we tijdens ons maandelijkse werkoverleg te horen gekregen dat ze opnieuw genomineerd is voor beste schoonheidsspecialiste van Nederland!

Maandag 30 januari mag ze zichzelf gaan presenteren bij de vakjury en hun overtuigen waarom zij met de felbegeerde Beauty Award naar huis wil gaan. En ook worden er nog video opnames gemaakt op dinsdag 13 maart die gebruikt worden tijdens de spectaculaire gala-uitreiking op zondag 22 april.

Wij zijn trots dat Sharon, na genomineerd te zijn in 2014, nu weer mee gedaan heeft en weer opnieuw bij de top van Nederland behoort.

En uiteraard gaan we duimen en er alles aan doen om op 22 april de award mee te mogen nemen naar Boxmeer!


 Beauty Award 2018. We go for it!

referentieboekWij vroegen onze klanten een referentie te sturen over wat zij van onze salon en het team vinden en waarom Sharon’s Schoonheidssalon volgens hun de Beauty Award 2018 moet winnen?

Wat zijn wij ongelofelijk trots en geroerd door de mooie woorden en de moeite die al deze mensen genomen hebben. We hebben ze allemaal gebundeld in dit prachtige boek.

Ongelofelijk bedankt namens het team van Sharon’s Schoonheidssalon.

Bekijk hier ons referentieboek


Sharon is één van de Top-4 International Skincare Therapists van Nimue in 2017!

Winnaar-Nimue-Award-Sharon-Schoonheidssalon-BoxmeerMet enorme trots willen we laten weten dat Sharon mee heeft gedaan met de awards voor Top International Skincare Therapist 2017!

Samen met 3 andere huidspecialisten uit Nederland mag ze daarom in 2017 een week mee naar Zuid Afrika Johannesburg, waar het merk Nimue vandaan komt. In Zuid Afrika is er een heel programma samengesteld voor hun (Safari, galafeesten, excursies) en mogen ze ook de lancering bijwonen van de nieuwste, zeer luxueuze en innovatieve anti-aging productlijn van Nimue!

Mede door de groei, ons enthousiasme en kwaliteit staan we nu bij de top van Nimue en daar zijn we uitermate trots op!


Inloop zonder afspraak

Wij hebben iedere zaterdag een inloopdag: behandelingen zonder afspraak!

Loop gerust binnen voor:

 • Wimpers/wenkbrauwen verven
 • Epileren
 • Harsen, gezicht of lichaam
 • Korte gezichtsbehandelingen
 • ‘S avonds een feestje? Make-up!
 • Huidverbetering
 • Kadotip? Maak ze blij met onze cadeaubon!
 • Resultaatgericht advies
 • Foundation color check

U kunt voor bovenstaande behandelingen en andere uitgebreide mogelijkheden ook terecht mét afspraak.


Deelname Schoonheidspecialiste van het jaar regio Zuid!

Logo_Beauty_AwardDe Beauty Award is dé Oscar-uitreiking in de professionele beautybranche. Sharon heeft deelgenomen in de categorie: Schoonheidsspecialiste van het jaar 2014!

Beauty Award

De Beauty Award is dé Oscar-uitreiking in de professionele beautybranche en heeft voor de vijfde keer plaats gevonden. Salons en schoonheidsspecialisten kunnen deze felbegeerde Award winnen als ze de vakjury overtuigen van hun kennis en vaardigheden én als ze goed uit de verf komen na een bezoek van een Mystery Guest. Een nominatie in de wacht slepen is al een prestatie op zich! De feestelijke uitreiking op 10 maart 2014 heeft inmiddels plaatsgevonden, de uitreiking van maar liefst zeven Beauty Awards verdeeld in de Categorie Beauty Salon van het Jaar (twee prijzen), Schoonheidsspecialist van het Jaar (drie regio’s), Newcomer en de publieksprijs.

Sfeer-awards

Nominatierondes

Het kan niemand ontgaan zijn dat de professionele beautybranche volop in beweging is. Een wedstrijd als deze, is een kroon op het ambachtelijke vak schoonheidsspecialist want door dit event krijgt het vak schoonheidsverzorging een gezicht. Door de winnaars te profileren, is er steeds meer inzicht in wat het vak schoonheidsspecialist inhoudt en wat er komt kijken bij een goede bedrijfsvoering. De organisatoren van het event benadrukken dan ook dat deze Award in de branche aanslaat, maar ook meer en meer richting consument. Overkoepelend doel is en blijft het vak van professionele schoonheidsspecialisten en beauty salons naar een hoger level te tillen. Dit jaar waren er weer veel kwalitatief hoogwaardige inzendingen en deze volgen allen het circuit van drie nominatierondes, te weten een beoordeling door de vakjury op business, pr & marketing, opleidingen, commerciële vaardigheden, social media en vakinhoudelijke kennis. De tweede nominatieronde is een bezoek van een Mystery Guest die beoordeelt op kwaliteit van de behandeling, service, hygiëne en klantvriendelijkheid en de laatste ronde is in januari en bestaat uit een persoonlijk interview met de verschillende vakjuryleden.

Sharon is gedeelde tweede beste schoonheidsspecialiste van het jaar 2014 geworden in Zuid-Nederland. In Brabant, Limburg, Zeeland en Zuid-Holland behoren wij tot de top 3! En in Nederland behoren wij tot de top 10!

Wij zijn enorm trots en enthousiast over het behaalde resultaat.

Kwaliteit, kennis, kunde en ook gezelligheid staan hoog in het vaandel en wij zien er iedere dag weer naar uit dat u bij ons in de salon komt!