Bel of App ons voor een afspraak
0485 - 32 47 09 of 06 - 120 56 668
of maak uw afspraak online

Kennismaking met Pascaud Contour

Een apparaat dat op natuurlijke wijze zowel vetophoping vermindert als de huid verstevigt én verstrakking bereikt en dat alles pijnloos en zonder chirurgische ingreep. Nou, mijn aandacht heb je hoor! Mijn buik is er nooit één geweest als die van fitnessgoeroe Fajah Lourens. Twee zwangerschappen droegen geen positief steentje bij en het ouder worden helaas ook niet. Ondanks mijn regelmatig bezoek aan de sportschool blijft die buik gewoon een ‘dingetje’. De hoogste tijd om bij Sharon’s schoonheidssalon informatie op te vragen over Pascaud Contour.

Pijnloos, natuurlijk, langdurig & snel resultaat

Pijnloos, natuurlijk, langdurig en snel resultaat, dit is wat de behandeling belooft. Het spreekt me enorm aan. Lang nadenken hoeft niet, ik ga het gewoon proberen. Bij de intake neemt Sharon algemene informatie met me door en een vragenlijst betreft mijn gezondheid. Zij geeft me nazorgadviezen, en ik teken een toestemmingsverklaring. Direct daarna heb ik de eerste behandeling. Ik moet nu echt met de buik bloot. Ondanks dat voel ik me erg op mijn gemak.

Vier technologieën in één apparaat

Ik lig languit op mijn rug, met een kussentje onder mijn hoofd. Kon het slechter treffen. Allereerst zet Sharon het Pascaud Contour apparaat op diverse plekken op mijn buik. Vijf minuten lang worden op deze manier mijn lymfebanen geopend, legt ze uit. Vervolgens begint het echte werk. Sharon zet een soort zuignap op mijn buik die ze in diverse bewegingen over mijn buik laat glijden. Het is niet pijnlijk, hooguit vervelend. Ik voel mijn huid warmer worden, deze wordt ook roder. Ook na een tijdje, wordt het niet vervelender. Het apparaat kent vier technologieën, softlaser, led, radiofrequentie en vacussage, vertelt Sharon terwijl ze zich in het zweet werkt. Ik ben geneigd sorry te zeggen, lig nog steeds relaxed achterover op de stoel. Na 25 minuten zit dit deel van de behandeling erop. Ik vertrek met nieuwe afspraken in mijn agenda en een lijst nazorgadviezen. Hierover meer in een volgende blog waarin ik een eerlijke kijk zal geven op het vervolg van deze behandeling. So far so good.

LinkedIn