Bel of App ons voor een afspraak
0485 - 32 47 09 of 06 - 120 56 668
of maak uw afspraak online

De finish van de Pascaud contour behandeling

En ineens zat de Pascaud contour behandeling er op. Ik had het niet eens in de gaten. Ik dacht dat er nog één stond, maar die is voor een gezichtsbehandeling, waar ik elke zes weken trouw voor bij Sharon’s schoonheidssalon kom. Wat is het snel gegaan. Ja, en dan is het weer tijd om met de billen, uh, buik bloot te gaan bij Sharon.

Verlies van centimeters

Precies op dezelfde manier als de vorige twee keer meet ze als eerste mijn buik omvang. Toen ik op de helft was van de behandelingen was mijn buikomvang met twee centimeter afgenomen. Daar was ik natuurlijk al erg blij mee. Als Sharon het meetlint van mijn buik afhaalt laat ze het me zien. Het eindresultaat is duidelijk. Acht centimeter is er om mijn buikomvang af. ACHT centimeter. Met mijn duim en wijsvinger wijs ik in de lucht aan hoeveel acht centimeter is. “Zoveel is eraf,” zeg ik, alsof Sharon niet weet wat acht centimeter is.

Strakkere huid dankzij de behandeling

Sharon maakt vervolgens wat foto’s van mijn buik en laat me het verschil zien van voor en na. Omdat het heel geleidelijk aan gaat, kun je zelf het verschil niet goed zien, wel heb ik gemerkt dat een en ander wat strakker aanvoelt. Daarom zijn die foto’s zo fijn. Hierop kun je echt wel verschil zien. Het feit blijft dat ik het niet leuk vind om naar mijn buik te kijken. Maar ik moet eerlijk toegeven dat het er nu wel wat strakker uitziet als voor de behandeling.

Conclusie… tevreden!

Conclusie is dat ik echt wel tevreden ben over de behandeling. Het huiswerk dat je meekrijgt is goed te doen. Het drankje is echt heel vies, maar ik voelde me er fitter door, ik heb zelfs aan Sharon gevraagd of ik het niet nog eens mag gebruiken. Ook de behandeling op zich was appeltje/eitje. Het zou niet reëel zijn als je denkt heel veel vet te verliezen door deze behandeling. Maar het wordt allemaal wel wat strakker. En dat is mooi meegenomen. Dankjewel topteam van Sharon’s Schoonheidssalon.

PS: ACHT centimeter yeaaaaahhhhhh.

LinkedIn